ПОЛИТИКА ЗА ДОСТАВКА SHIPPING POLICY

Правила за извършване на доставка

Добре дошли в Glanvo. Тези условия за доставка („Условията“) регулират доставката на продуктите, закупени от нашия уебсайт. Моля, прочетете тези Условия внимателно преди да направите поръчка. Като правило, доставяме в цялата територия на България.

  1. Начин на доставка Доставката на продуктите се извършва с куриерска фирма. Клиентът избира куриерската фирма и начина на доставка.

  2. Време за доставка Ние се стремим да изпълним всички поръчки възможно най-бързо. Времето за доставка може да варира в зависимост от наличността на продуктите и местоположението на получателя. Обикновено, доставката на поръчки в рамките на България отнема до 3 работни дни.

  3. Цена на доставка Цената на доставката се определя от куриерската фирма, която изберете, и зависи от теглото на продуктите и местоположението на получателя.

  4. Поръчки извън България В момента не доставяме продукти извън България.

  5. Отказ от доставка Ако поръчката не може да бъде доставена заради грешка от наша страна, ние ще ви уведомим за това и ще направим всичко възможно да решим проблема възможно най-скоро. Ако поръчката е вече изпратена, но не можете да я приемете, моля свържете се с нас, за да решим как да продължим.

  6. Неполучаване на поръчка Ако поръчката не е получена в срока, моля свържете се с нас за помощ. Ние ще направим всичко възможно да намерим решение на проблема. Отбележете, че не носим отговорност за закъснение или неполучаване на поръчки, причинени от грешка на куриерската фирма или от неправилно предоставени данни за доставка.

  7. Проверка на поръчката Моля, проверете поръчката веднага след получаването й. А