ПОЛИТИКА ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ PRIVACY POLICY

Благодарим Ви, че посетихте Glanvo. Ние придаваме голямо значение на защитата на личните данни на нашите клиенти. Тази политика за поверителност обяснява каква информация събираме от нашите клиенти, как я използваме и споделяме.

Каква информация събираме? Когато посетите нашия уебсайт или извършвате покупки, може да съберем следната информация:

Име
Адрес за доставка
Телефонен номер
Имейл адрес
Информация за плащане
Информация за поръчки

Как използваме информацията? Използваме информацията, която ни предоставяте, за да изпълним поръчките Ви и да ви осигурим най-доброто възможно онлайн пазаруване. Тази информация може да се използва за обработка на поръчки, изпращане на известия за поръчки, комуникация с нашите клиенти и подобряване на нашите услуги.

С кого споделяме информацията? Не споделяме личната информация на нашите клиенти с трети страни, освен ако това е необходимо за обработка на поръчки (например с доставчици на услуги за доставка или финансови институции, за обработка на плащания).

Как защитаваме личната информация? Ние използваме различни мерки за защита на личната информация, която събираме, включително защитени с парола бази данни, електронни подписи и други технологии за защита на данните.

Как да получите достъп до своята информация или да я коригирате? Можете да поискате достъп до личната си информация, която съхраняваме, или да я коригирате, като се свържете с нас на посочения телефон или имейл адрес.

Как да се свържете с нас? Ако имате въпроси или коментари относно нашата политика за поверителност, моля, свържете се с нас на посочения телефон или имейл адрес.

Тази политика за поверителност може да бъде променена от време на време. Моля, проверете